•  US Dollar  Euro  GB Pound  Australian Dollar  CNY  Swedish Krona  CAD  CHF
  • Välkommen! Logga ineller Registrera
 
Kundvagn0 objekt
Båda ::  Longchamp ::  1948 Myntväskor ::  Rabatt Longchamp Le Pliage Dragkedja Ryggsäckar Väskor Svart Uppkopplad - Longchamp
  • Rabatt Longchamp Le Pliage Dragkedja Ryggsäckar Väskor Svart Uppkopplad - Longchamp

Rabatt Longchamp Le Pliage Dragkedja Ryggsäckar Väskor Svart Uppkopplad - Longchamp


1,256 SEK  330 SEK
spara: 74% rabatt


Lägg till i varukorg:Produkt - Beskrivning

För hela din beställning: Fri frakt. Specifikation:

W: (Top) 12.5cm (Nedre) 8cm * H: 7cm * D: 5.5cm

Vikt: 25g Vanligtvis beställs alla beställningar och skickas inom 7 arbetsdagar.

När kommer min beställning att skickas

Mest beställda leverans inom 24 timmarna. Efter att ha utfört en beställning skickar vi spårningsnummer via e-post och ger förfrågningsadresser.

Kan du skicka till mitt land

Vi kan skicka till ditt land.Vi kan skicka en enskild artikel prover eller stora order till mer än 100 länder.

När kommer min beställning att komma

Denna fraktmetod är den snabbaste tillgängliga. Leveranstiderna är mellan 3 - 7 dagar till alla större destinationer. Vi har också Expedited alternativ tillgängliga för de flesta artiklar, vilket innebär att din beställning kommer att komma 3 eller 4 arbetsdagar efter det att det lämnar lageret.

Enkla 60-dagars returer,

Vi är engagerade i din totala tillfredsställelse. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp, kan du få full återbetalning av produktpriset och eventuell tillhörande skatt inom 60 arbetsdagar efter mottagandet av varan / föremålen. För att motta en kredit mot en växling eller en kredit på ditt avgiftskonto, var vänlig notera att alla avkastningar och utbyten måste vara i nytt, oanvänt eller oskyddat tillstånd med de ursprungliga taggarna och de bifogade klistermärkena. Produkter som anses ha slitna, använda, smutsiga eller saknade taggar kommer att returneras till köparen på deras bekostnad och ingen återbetalning kommer att utfärdas. Eftersom förlorade returförsändelser är kundens ansvar, var noga med att få ett spårnummer från kuriren för returleveransen. Alla transaktioner är säkrade. Scerbos.com-webbplatsen är försedd med ett SSL-krypteringssystem för att skydda personuppgifter och betalningsuppgifter. Vi säljer eller skickar inte några varor som beställts via webbplatsen direkt till den som vi vet vara under 18 år. Vi kommer inte att samla in och personligt identifierbar information (t.ex. namn, adress, telefonnummer och e-postadress), även kallad här "personlig information" om dig om du inte ger oss det frivilligt.Copyright 2008-2018 © Läder Svarta Väskor,Hermes Svarta Ryggsäckar All rights reserved.